Reiki

Reiki tarkoittaa universaalia elämänenergiaa. Se on ikivanha parannusjärjestelmä. Sen uudelleen löytäjä ja kehittäjä oli Mikao Usui 1920- luvun alussa. Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, henkisten ja emotionaalisten sairauksien hoitoon sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen. Reiki on harmonista ja tasapainottavaa energiaa, jota kohdentamalla voidaan vaikuttaa koko energiakehojemme järjestelmään ja tasapainottaa hyvin vaikeitakin sairauksia ja muita tasapainottomuuksia, jotka eivät kuulu ihmiseen ja kaikkeen elävään.

Reikihoitoa käytetään mm. päänsärkyihin ja muihin särkyihin, uupumuksen hoitoon sekä kehon ja mielen jännitystiloihin sekä tukihoitona vaikeillekin sairauksille.

Reiki sopii kaikenikäisille ihmisille ja eläimille hoitaen tär­keys­jär­jes­tyk­ses­sä ja se täydentää muita hoitomuotoja ja lääkärin määräämiä hoitoja ja lääkkeitä. Se on vaaraton eikä sitä voi saada liikaa. 

Hoidon vaikutukset terveyteen:

parantaa ja tasapainottaa energiaa

antaa lisää energiaa

nopeuttaa kehon omaa paranemista

⭐ täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme

rentouttaa kehoa ja lihasjännityksiä

laukaisee stressiä

kivut ja säryt saattavat helpottua

rentouttaa ja rauhoittaa mieltä

aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa

kehittää ajattelukykyä, sisäistä näkemystä ja luovuutta

ennaltaehkäisevä hoitomuoto sekä parannusmenetelmä

auttaa hyödyntämään terveyteemme vaikuttavat käyttämättömät voimavarat

korjaa energiakehosi epä­ta­sa­pai­noi­suuk­sia ja avaa mahdollisia energiatukoksia (usein stressi ja sairastelu aiheuttaa)


Reiki antaa voimaa, energiaa ja elinvoimaa tasapainottaen mahdolliset epätasapainotilat ennen kuin ne ilmenevät oireina. Mitä vahvemmin ja vapaammin tämä energia meissä virtaa, sitä paremmin voimme, sitä onnellisempia olemme ja sitä vahvempaa yhteyttä koemme itseemme, toisiimme ja kaikkeen olemassa olevaan.

Hoito aktivoi kehosi ja mielesi omaa parantavaa voimaa auttamaan itseäsi.

Hoidossa pidän käsiä kevyesti kehollasi ja käyn läpi kehon energiakeskuksia eli chakroja, kunnes keho on saanut joka puolelle tasaisesti energiaa. Hoitajana toimin energian kanavana enkä luovuta tai siirrä omaa energiaani hoidettavaan. Käsieni kautta kulkeva energia aktivoi hoidettavan kehon ja mielen luonnolliseen ja lempeään paranemisprosessiin. Hoidettava vetää reikienergiaa itseensä juuri sen verran kuin tarvitsee kuhunkin kohtaan kehossaan tai kokonaisuudessaan. Mahdolliset epämiellyttävät tuntemukset hoidon aikana tai sen jälkeen ovat kehon luonnollisia reaktioita energiatukosten purkautumisen yhteydessä, eivät merkki huonosta hoidosta tai hoitajasta.

Hoidettava voi tuntea virtaavan energian keholla lämpimänä, pistelevänä tunteena, virtauksina, viileytenä, lämmöntuntemuksina, kihelmöintinä jne. Vaikka hoidettava ei tuntisi mitään niin hoito menee kyllä perille. Reikihoidon teho ei perustu uskoon - ei hoidettavan, eikä hoitajan.

Voit halutessasi levätä hoitopöydällä tai jopa nukkua. Nukahtamisen aikana hoito menee helpommin syvemmille tasoille.


Hoidon jälkeen hyvä tietää:

aineenvaihdunta vilkastuu

aktivoi kuona-aineiden poistumista kehosta, joten on hyvä juoda riittävästi vettä hoidon jälkeisinä päivinä. Hoito aktivoi usein janontunteen, jotta hoidettava saa riittävästi nestettä kuona-aineiden kuljetukseen. Liian vähäinen vedenjuonti saattaa aiheuttaa päänsärkyä

yö voi olla levoton

hoito jatkuu vähintään 24h

tunteenpurkaukset on luonnollisia

kehon ylikuumenemista esim. saunaa kannattaa välttää pari päivää

vaikka hoidossa tulee paljon uutta energiaa, joskus hoidettava tuntee väsymystä, joka poistuu 1-2 vuorokauden kuluttua hoidon vastaanottamisesta

joillekin saattaa tulla pirteä ja puuhakas olo pari tuntia hoidon jälkeen.


Hoito olisi hyvä antaa muutaman kerran perättäisinä kuureina, vähintään 3 kertaa yksi tunti. Silloin jokainen hoitokerta syventää ja edistää edellisten hoitokertojen vaikutuksia. 

Akuuttia asiaa hoidettaessa olisi hyvä varata ajat niin, ettei hoitojen välillä olisi 24 tuntia enempää. Näin hoidettavan energiataso pysyy koko ajan korkealla, jokaisen  hoidon kohottaessa sitä entisestään.


Kaukoreiki

Reikihoito ei ole aikaan tai paikkaan sidottu. Hoito kestää lyhyen aikaa, noin 15 minuuttia, koska energia kulkee sen aikana moninkertaisella voimakkuudella ja intensiivisyydellä, kun reikin kosketushoidossa. 

Kaukohoidossa vastaanottaja ottaa vastaan eheyttävää energiaa kaikkialle omassa kokonaisuudessaan mihin hän sitä eniten tarvitsee. Vastaanottaja toimii kuin magneetin tavoin, hoitajan toimiessa kanavana, jota pitkin reikin energia virtaa vastaanottajaan. Hän vastaanottaa sen verran ja niille syvyystasoille kuin hän tarvitsee. Voit siis ottaa hoidon vastaan missä tahansa oletkin. Suosittelen kuitenkin ottamaan hoidon vastaan  rauhallisessa paikassa, mukavissa vaatteissa ja käymään makuuasentoon. Sinun tarvitsee vain rentoutua. Saatat jopa nukahtaa, mutta se ei haittaa, sillä hoito tulee joka tapauksessa perille.


Varaa oma hoitosi 040 519 0949, sari@saritantahti.fi tai varaa aika varauskalenterista.

Kaikki hinnat sisältää alv 24%.

Reiki 60min 70€ (2x60min 120€)

Kaukoreiki  30min 35€


Yh­teys­tie­dot

Saritan Tähti
3308816-8
Sari Petäjä
040 5190949  WhatsApp
sari@saritantahti.fi
Kerava - Sompio

Copyright Saritan Tähti. Kaikki oikeudet pidätetään.

 
Posti
Puhelu